Zowel de H1 als de D1 van Sint-Janskring wonnen in het volleybal hun uitwedstrijd.

 2e Prov B: OXACO Borgerhout  - H1  2 - 3:

Na een competitiestart die een beetje in chaos verliep door de afwezigheid van Beau (opdracht defensie 4 maanden), Jan en Jan-Bart (gekwetst), begint de ploeg nu toch compleet te geraken. Daarom moet er tegen de laatste in het klassement, OXACO, gewonnen worden. Traditioneel moeilijk: zondagnamiddag EN Borgerhout. Set 1 wordt de thuisploeg op een hoopje gespeeld. Echt een ploeg die geen 2e provinciale niveau haalt. Vanaf set 2 besluit Herentals dan maar om het niveau van de thuisploeg aan te nemen en slaagt erin om OXCACO 2 sets te laten winnen!  Alle hens aan dek voor de belle, waarin St Janskring het dan toch halt. 2 - 3 winst dus, maar wel een punt verloren.

Volgende week tegen NIJLEN1, de ongeslagen leider in  1e Prov. voor de Beker van Antwerpen zal er moeten bijgestuurd worden om enig niveau te halen. Supporters op post zaterdag 22 Okt om 20.00u in de Vossenberg!
 
 
Zaterdag 15 Okt Dames 1e gewest: Berlaar - St Janskring D1: 1 - 3: De dames van Thomas Smets doen wat ze moeten doen. Meespelen voor de prijzen. Ze staan momenteel alleen aan de leiding in hun reeks, met enkele ploegen die volgen op korte afstand.  De wedstrijd in Berlaar bewees dat ze klaar zijn voor een stap hoger, maar ook hen blijft de pech niet bespaard. Lotte, die al enkele weken voortreffelijk meedraaide op de middenpositie, viel uit met een zware blessure en is wellicht tot na nieuwjaar uit. Gelukkig is er een Italiaanse speelster tot nieuwjaar aangesloten (uitwisselingsstudente) zodat er toch wel enige mogelijkheden zijn om deze periode niet te veel averij op te lopen.